01.

NYPRODUKTION & OMBYGGNATION

Vi följer er genom hela processen. Vi tar vi fram förslag på ytskikt, köksplanering, färg- och ljussättning, möblering samt val av inredning. Vi samarbetar med era hantverkare och håller en tät dialog med de aktörer ni valt att anlita.

NYPRODUKTION & OMBYGGNATION

Processen

Vid nyproduktion har vi ofta en projektledande roll där vi hjälper våra kunder att ta beslut kring planlösning, elunderlag, vvs, fasad osv. Vi gör en rumsbeskrivning och för en tät dialog med hantverkare på plats i huset. Vi tar fram förslag på t.ex kök, badrum, ytskikt, färgsättning, belysning, möblemang, textilier och övrig inredning.

VI ANALYSERAR ERA

Behov

Varje projekt är unikt och vi vill hjälpa er att skapa just erat drömhem. Vår ambition är att leda er genom processen och se till att alla val är gjorda med omsorg för miljö och vilka ni är.

VI SKAPAR ETT

Designkoncept

Vi presenterar ett helhetskoncept med materialval, ytskikt, kök/bad, färg- och ljussättning, möblering, tidsplan samt val av inredning. Konceptet följer genom hela processen och ändras vid behov. Vi som inredningsbyrå följer projektet tillsammans med er och säkerställer att resultatet blir – ert drömhem.

VI FÄRDIGSTÄLLER ER

Leverans

Oftast följer vi våra kunder genom hela processen – Redan från en obebyggd tomt till ett färdigställt hem.

När bostaden är redo för inflyttning har vi färdigställt hemmet med ett komplett möblemang. Dvs belysning, textilier, möbler, platsbyggda möbler mm. Många av våra kunder har verkligen uppskattat att komma ”hem” – Där de mötts av bäddade sängar, porslin i köksskåpen och nytvättade handdukar. 

Edbau inredning > Tjänster > Nyproduktion

Intresserad av våra tjänster?

REFERENS

Villa Nordannälden

Det här paret har skapat sitt drömhem helt själva.
 
Han är snickare och hon plattsättare. Förutom kunskapen så har de också tydliga krav kring kvalitet, funktion och design. Tillsammans är de ett riktigt dreamteam.
Vi har fått förmånen att bistå vid val av färger, material, belysning och möblemang. Med de förutsättningarna var det rena drömprojektet.

 

  • Kakor

Kakor

Vår webbplats använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vill du inte ha våra kakor kan du hindra dem genom att göra inställningar i din webbläsare.